Events på stuen

Kom og vær med til alt det sjove som sker på Vinstuen.
Vi holder altid mange forskellige events, som passer til enhver smag.

Trænger du til en pause fra daligdagens stess? Så kom ned og vær med.

 

 

 

 

Popquiz!

Hver onsdag holder vores egen Steiner quiz. Spørgsmålene dækker en bred skare af kategorier, men er alle af ret høj sværhedsgrad. Derfor deltager langt de fleste som hold. Hver onsdag stiller Steiner 30 spørgsmål over tre runder, og det hold, der får flest point, vinder en flaske spiritus med seks sodavand til. Andenpladsen vinder en omgang flaskeøl. Vi samler tit over 80 gæster til quiz, så hvis ikke det er spørgsmålene, der trækker, så kan du være sikker på, at der hersker en god stemning på Vinstuen onsdag. Insidertip: Kom gerne allerede klokken 18:30 hvis du vil være sikker på at få et godt bord
Læs reglerne - her

Tidspunkt:
hver Onsdag kl 19:00

Sportsbegivenheder!

Bordfodbold turnering! Hver torsdag afholder vi bordfodboldturnering, hvor hold af to dyster om den eftertragtede titel som VinstuenMester. Med til titlen hører også førstepræmien – en flaske spiritus med seks sodavand. Andenpræmien er to store fadøl.
Det koster kun 20,- at deltage, så der er næsten ingen grund til ikke at forsøge – det kunne meget nemt ende i en rigtig billig bytur. Turneringen afholdes kun hvis der er fem eller flere hold. Derudover gælder almindelige bordfodboldregler: Ingen spin og man må selvfølgelig kun være tilmeldt et hold. og spil et par spil inden vi går i gang, så du ikke koldstarter! Insidertip: Det viser sig, at vinderen ofte har varmet op inden turneringen – kom og spil et par spil inden vi går i gang, så du ikke koldstarter!

Tidspunkt
hver torsdag kl 21:00

Vinstuen  |  Fiskergyde 15  |  8000 Århus C 
Tlf: 86 12 10 37  |  eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2019  |  Vinstuen